top of page

Leto 2024, številka 8, nosi karto Hudiča in Lune, neusmiljeno kombinacijo, ki napoveduje najtemnejše obdobje! V uredništvu ste dolgo čakali na odgovore, zdaj razumete zakaj? Karta Hudiča razkriva omejitve, skušnjave in strah, s čimer se bomo soočali od marca naprej. Grozno leto nas čaka, polno izzivov, posebej v psihičnem smislu. Pričakujte konflikte, verbalne spopade in celo neko obliko vojne. Karta pet palic simbolizira velike konflikte in borbo za uspeh. Čeprav bo do 8. meseca napetost še naraščala, kaže, da se bo proti koncu leta situacija počasi umirila. Grozne karte, res mi je žal da sem sploh pogledal v karte. Včasih raje ne bi vedel resnice, zato pa karte skrivam že pred sabo :) Nikoli sebi ne gledam, tudi bližnjim ne. 


Kralj Kovancev v politiki Slovenije napoveduje obdobje neprekosljive stabilnosti in odgovornega vodenja! Slovenija se bo dvignila kot feniks in postala močna evropska država. Po tihoma se standart naše države neopazno dviguje. Pričakujte izjemno gospodarsko rast, trajnostni razvoj in visok standard, celo prehiteli bomo Španijo! Karta obeta obdobje izjemnih priložnosti, ki bodo krepile naš gospodarski položaj. Politika bo zaznamovana z jasnostjo, odločnostjo in močnimi potezami, ki bodo oblikovale našo družbo. Z navdušenjem pričakujem ta vrhunski trenutek za našo prelepo Slovenijo! Zelo sem vesel da vidim takšne karte. Seveda ne pozabimo na veliko krizo, ki prihaja.V prihajajočem letu nas čaka val negativne energije, kjer se bodo ljudje utapljali v sovraštvu, iluzijah in pohlepu. Medčloveški odnosi bodo trpeli, saj se bo vsak zagnal le za svojim egoističnim ciljem. Pred nami je eno izmed najtežjih obdobij, ki bo preizkusilo našo vzdržljivost. Čakajo nas izzivi, ki bodo razgalili temne plati človeške narave. Čas je, da se pripravimo na trd boj. 

Egipt, velike težave. Mehika, najbolj kritičen bo marec, april in konec 7 meseca. Vidim da se bo porušila zelo velika svetovna znamenitost, kot neka palača oziroma mošeja ali cerkev. Vsekarko pa imam še srbske karte, ki govorijo tako: Pričakujte najslabše. Izpolnjevanje prerokb. Nespečnost.  Slovenija bo dokaj varna, med tem ko sever bo prvič po dolgem času občutil posledice. Neizbežno se bliža gospodarska nevihta! Naraščajoč dolg, globalne napetosti in premočni premiki moči iz zahoda na vzhod so gorivo za prihajajočo ekonomsko krizo. V januarju se odpira unikatna priložnost! Prvič v moji karieri se lahko srečamo v živo ali rezervirate dragocene minute za vpogled v vašo usodo. Le 60 prostih mest je na voljo, termini se polnijo s svetlobno hitrostjo! Tisti, ki si želite ekskluzivnega vpogleda, pohitite na mojo spletno stran ali pišite v zasebna spor
očila na Instagramu. V živo vidim še več, moji znanci so vedno v šoku ob tem, kar razkrijem. Ne zamudite priložnosti za resnično razkritje vaše usode!


Zakupite 30 minut za 60 eur. V kolikor želite ponudbo, mi pišite na Email : blazknez22@gmail.com


 

bottom of page