top of page
Vedeževalec Blaž karte

Vedeževalec Blaž 🔮

Gospod Blaž je najbolj priznan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Usodo vaše duše vidi v tarot karte. Takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna prihodnost vas čaka in kaj se vam bo zgodilo na področju zdravja, ljubezni, službe, sodišča, podjetja in družine... Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Če želite biti ponovno srečni bo za vas naredil ritual, ki prinaša blagostanje. Pomagal vam bo! 

Takoj zdaj ga pokličite 090 62 91 ali pošljite sms:

NAPOVED na 6060

Ljubezen, čustva, partnerstvo

 

 

Služba, denar, posel, dediščine...

Odstranjevanje črne magije, urokov in blokad

 

 

Zdravje, sreča, napredek, družina

Vedeževalec Blaž je izkušen svetovalec, ki ima oddajo na TV3  in GOLD TV. 

Solar Eclipse

KAJ PRAVIJO LJUDJE

Tina

Pred 6 leti sem ga klicala v zvezi družine. Napovedal mi je punčko in moškega v uniformi. Vse se je tudi tako zgodilo. Večkrat ga pokličem, ker mi res pove in se kasneje tudi urensiči.

Lea

Slabo sem se počutila in spala, energijo izubila. Slučajno sem ga poklicala in je povedal, da imam črno magijo, ki jo je očistil. 2 meseca po tistem se veliko boljše počutim. Nisem še super, vednar občutno boljše. Hvala ti 

Robert

Prvo me je kregal zakaj nič ne radim v življenju. Malo sem bil jezen. Kasneje pa sem videl da je imel prav. Sicer mi ni napovedal samo lepih stvari, pa se je res tak zgodilo kot je rekel. Sem pa dobil službo lani in je trofil vse.

bottom of page